aboutus

Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd.

Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: Hong Xin Yan
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 25,000,000-28,000,000
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 10% - 20%
Ongeveer ons
Inleiding

BEDRIJFprofiel
„Van de de DRAADindustrie van SHENZHEN HONGYAN Co., Ltd“, als „Hongyan-Draad hierna wordt bedoeld die“. Het bedrijf werd opgericht in 1999, en wordt gevestigd in Pingshan-District, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China. Het heeft eigen industrieterrein, totale oppervlakte van 10.000 vierkante meters. Het bedrijf is de grootste fabrikant die zich in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van draden en kabels in Zuidelijk China specialiseren.

 

BEDRIJFvoordeel
1) Redelijke Prijs, Verwaardeproducten, snel Levering, de Belangrijkste Diensten.

2) ISO9001, CCC, CITIZENS BAND, Ce, RoHS, Nationale Hi-Tech Ondernemingen, en andere certificaten.
3) De leverancier voor het Netbedrijf van de Staat Zuidelijk de Machtsnet van van China, China meer dan 3 jaar.
4) Toegang tot 2 snelwegen binnen 15 minuten, aan Shenzhen-luchthaven of zeehaven binnen 1,5 u.
5) 2 professionele ingenieurs, 8 strenge QC personeelsleden, bedragen 208 ervaren arbeiders.
6) Huisvriend met internationale normen, zoals GB, JB, CEI, AS/NZS, BS, VDE, TüV, UL en andere normen; Kan volgens klantenvereisten van diverse draad en kabels worden aangepast.

 

China Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

BEDRIJFproducten

1) Naakte Leiders: Naakte Koperdraden, Naakte Aluminiumdraden.
2) Elektrodraad: 450/750V en onder pvc Geïsoleerde Elektrodraden.
3) De Kabels van de laag Voltagemacht: 0.6/1kV pvc of XLPE Geïsoleerde Machtskabels.
4) De middelgrote Kabels van de Voltagemacht: 8.7/15kV, 26/35kV, en anderen.
6) Controlekabels: KVV, KVVR, KVVP, KVVP2, KVVP2-22, CY, SY, YY, LIYCY EN ANDEREN.
7) Luchtkabels: ABC-Kabels, AAC-Kabels, AAAC-Kabels, ACSR-Kabels, JKYJV, JKLYJ, en anderen.
8) Mineraal Geïsoleerde Machtskabels, Brand - vertragerskabels, Vuurvaste Kabels, LSZH-Kabels, RoHs-Kabels, en Milieubescherming Kabels.

9) Andere Speciale Draden en Kabels: De geprefabriceerde Takkabels, Straling Cross-linked Kabels, plooiden Aluminium Gepantserde Kabels, Rubberkabels en andere Draad en kabels.

10) Communicatie Kabels: Netwerkkabels, Telefoonkabels, Coaxiale Kabels, Sprekerskabels.

 

BEDRIJFslogan

Shenzhen Hongyan: Nadruk op Kwaliteit, de Belangrijkste Dienst.

Shenzhen Hongyan: De kwaliteit is Ziel, Achtenswaardig is het Leven.

Shenzhen Hongyan: Het goede Materiële, Redelijke Gewicht, Genoeg Lengte, Bekend Merk wint uw vertrouwen.

 Shenzhen Hongyan, is uw Productiebasis, Pakhuis Overzee, Aankoopadviseur, Verkoopmedewerker in Draad en Kabelsindustrie.

 

China Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

 

 

 

 

 

 

Dienst

Brief van Verplichting voor Productenkwaliteit

 

„Die van de de Draadindustrie van Shenzhen Hongyan Co., Ltd“ (de merknaam is „Hong Xin Yan“) werd, opgericht in 1999, aangezien het vestigde, het bedrijf uitvoert altijd het „Ontwikkeling op Wetenschap & Technologie, Overleving wordt gebaseerd op Kwaliteit, Markt wordt gebaseerd op Reputatie, Efficiency wordt gebaseerd bij het Beheers“ wordt gebaseerd commerciële beleid; bepleitend de „Klant eerst de ondernemingsgeest, van de Achtervolgingsvoortreffelijkheid“, om de historische verantwoordelijkheid van „Nieuwe Ideeën, Nieuwe Kansen, Nieuwe die Uitdagingen“ te dragen aan ons tegen de grote Tijden worden toevertrouwd, vergeet niet de originele bedoeling, en streeft voor perfectie ernaar om „Shenzhen Hongyan“ in een beroemd merk en een HOOGSTE fabrikant in draad en de kabelsindustrie in wereld te bouwen.

 

China Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Betreffende de productenkwaliteit, om klanten te laten veilig voelen om onze kabelproducten te gebruiken, maken wij, „van de de Draadindustrie van Shenzhen Hongyan Co., Ltd“ hierbij belofte volgen:

1. Shenzhen Hongyan waarborgt dat de producten in overeenstemming met Nationale Normen, Internationale Normen, Ondernemingsnormen of Klantenvereisten zijn.

 

2. Shenzhen Hongyan belooft aan onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop, pakket en levert de producten volgens het verkoopcontract of het klantenvereiste.

 

3. Shenzhen Hongyan heeft een sterk ontwerp, onderzoek, ontwikkeling en is de productiecapaciteit, bereid om u van aangepaste producten en OEM & OBM-de diensten te voorzien.

 

4. Shenzhen Hongyan kan vrij technisch overleg, bouwraad en andere diensten geven.

 

5. Shenzhen Hongyan kan bouw en installatie de begeleidingsdienst op plaats verlenen.

 

6. Onder normale werkomgeving en exploitatievoorwaarden, is de de garantieperiode van Shenzhen Hongyan één jaar, en de levensduur van de kabel is meer dan 30 jaar. Als het kwaliteit of veiligheidsongeval door het kwaliteitsprobleem van onze producten wordt veroorzaakt, zal Shenzhen Hongyan zal hen zo spoedig mogelijk vervangen of herstellen, zal de verwante veroorzaakte uitgaven daardoor en dragen.

 

7. Als onze producten om het even welke kwaliteitsproblemen tijdens installatie en gebruik hebben, dan zal Shenzhen Hongyan de huis-aan-huisdienst als beschikbaar verlenen, zodra wij de telefoon, fax of andere dossiers van de klanten ontvangen, als de plaats in de provincie van Guangdong, wij aan de plaats binnen 24 uren kunnen aankomen; als de plaats in Chinees vasteland, wij aan de plaats binnen 3-5 werkdagen kunnen aankomen; als de plaats binnen buiten China, wij aan de plaats binnen 7-10 werkdagen kunnen aankomen.

 

8. Shenzhen Hongyan heeft de afdeling van de naverkoopdienst, heeft een professioneel team van de naverkoopdienst gebouwd, is al personeel van de afdeling van de technologier&d ontwikkeling, zijn het kwaliteitscontrolecentrum, de productieafdeling, de algemene beheersafdeling en de verkoopafdeling (met inbegrip van de internationale handelsafdeling), de „Gouden kop en de zilveren kop niet zo goed aangezien de reputatie van klanten“, alles voor de klant allen aan klanten is, zal Shenzhen Hongyan ons beste proberen om de de verwaardeproducten en warm dienst aan de klanten te verlenen.

Wij verklaren hierbij dat de bovengenoemde informatie waar en geldig is, en wij zijn bereid om de economische en wettelijke aansprakelijkheden te dragen die zich daarvan voordoen.

China Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

China Shenzhen Hongyan Wire Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens